Vaikuta!-podcast – podcast yritysmaailman ilmiöistä vastuullisuuden ja viestinnän näkökulmasta.

Vaikuta!-podcastissa käsitellään tämän hetken puhutuimpia ilmiöitä ja teemoja yritysten, brändien ja viestinnän näkökulmasta. Mukana on vieraita yritysmaailman eri osa-alueilta, joiden kanssa Sasu Sorkio käy mielenkiintoisia keskusteluja ja sukeltaa myös pintaa syvemmälle.

Sasu Sorkio on Smile Audiovisualin toimitusjohtaja ja videostrategi, joka kuuluttaa videoviestinnän ilosanomaa ja uskoo, että maailmaa voidaan muuttaa paremmaksi vastuullisen liiketoiminnan avulla. Sasu on kirjoittanut palkitun kirjan Vaikuta videolla. Vapaa-ajallaan hän lähtee mielellään luontoon kirkastamaan ajatuksiaan.
 
 

11. 11. TikTok yritysten näkökulmasta - Irina Kirvesmäki ja Melissa Kontu, TBWA

Melissa Kontu ja Irina Kirvesmäki TBWA:lta johdattavat meidät tässä jaksossa TikTokin mahdollisuuksiin. TikTok julkaistiin vuonna 2016 ja ensimmäiset mainokset saapuivat TikTokiin vuonna 2019. Alunperin nuoresta käyttäjäkunnasta on laajennuttu koko ajan vanhempiin ikäryhmiin ja nykyään TikTokista löytyy sisältöä lähes kaikille. Kiinnostaako kuulla miten yritykset voivat hyödyntää TikTokkia omassa markkinoinnissaan ja viestinnässään? Entä millaiset sisällöt TikTokissa toimivat tällä hetkellä? Laita jakso kuunteluun niin tiedät!

 

10. Markkinoinnin automaatiota startupeille - Henri Pallonen, Avidly

Tässä jaksossa käsitellään startup-kenttää. Vieraanani on Henri Pallonen Avidlylta, jolta löytyy vahvaa osaamista markkinointi teknologioista. Henri kertoo miten startuppien kannattaa lähteä markkinoimaan ja miten ylipäätään startupit eroavat muista yrityksistä.

 

9. Työnantajamielikuvan rakentaminen - Nina Moilanen, Vincit

Jakson aiheena on työnantajamielikuva. Vieraana on Nina Moilanen, joka työskentelee Vincitillä rekrytoinnin parissa. Teknologiayritys Vincit on tunnettu työntekijälähtöisestä yrityskulttuuristaan ja yritys on saanut lukuisia palkintoja tähän liittyen. Nina kertoo meille miten Vincitin yrityskulttuuri näkyy konkreettisesti arjen tekemisessä ja miten työantajabrändityötä tehdään Vincitillä.

 

8. Yrityksen vastuullisuus - Anniina Niemistö ja Noora Pöyhönen, Fazer

Tässä jaksossa jutellaan vastuullisuudesta - ennen kaikkea suuren ja tunnetun kotimaisen kuluttajabrändin näkökulmasta. Vieraana on Anniina Niemistö ja Noora Pöyhönen Fazerilta. Jaksossa kuullaan miten vastuullisuus näkyy käytännön tekemisessä ja kuullaan taustoja muutaman referenssikeissin kautta. Oppilaana ja haastattelijana on Sasu Sorkio.

 

7. Vastuullisuus tekoina - Pasi Rinne, Gaia Consulting

Jakson vieraana kestävän liiketoiminnan lähettiläs ja Gaia Consultingin perustaja Pasi Rinne. Pasi kertoo vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan peruspilareista. Saamme kuulla myös hänen vuosistaan YK:n ympäristöohjelman palveluksessa. Oppilaana ja haastattelijana on Sasu Sorkio.

 

6. Diversiteetti, inkluusio ja yhdenvertaisuus - Naomi ja Wanda Holopainen, Ataá Agency

Jakson vieraana on Naomi ja Wanda Holopainen Ataá Agencylta. He ovat monimuotoisuuden, inkluusion ja yhdenvertaisuuden sanansaattajia ja auttavat organisaatioita luovan prosessin puitteissa edellä mainittujen asioiden kehittämisessä. Pääsemme kuulemaan mistä heidän maailmankuva kumpuaa ja miten Ataá Agency on saanut alkunsa. Oppilaana ja haastattelijana on Sasu Sorkio.

 

5. Diversiteetti ja suomalainen kauneuskäsitys - Tiina Frazer, Lumene

Lumenen markkinointijohtaja Tiina Frazer on vieraana jaksossa, jonka teemana on diversiteetti. Saamme kuulla Tiinalta muun muassa Lumenen vastuullisuustyöstä ja miten diversiteetti näkyy Lumenella. Lisäksi kuullaan ajatuksia suomalaisen kauneuskäsityksen kehityksestä. Oppilaana tällä matkalla on Sasu Sorkio.

 

4. Loistava henkilöbrändi - Mika D. Rubanovitsch, Johtajatiimi

Jakson vieraana on Mika D. Rubanovitsch, joka tunnetaan myynnin ammattilaisena, tietokirjailijana ja yritysvalmentajana. Mika antaa oivaltavia vinkkejä asiantuntijabrändin rakentamiseen liittyen. Kuinka henkilöbrändi rakennetaan ja mistä ainesosasista se koostuu.

 

3. Linkedin ja henkilöbrändi - Oona Kankkunen, Network & Growth

Vieraana tässä jaksossa on Oona Kankkunen, joka on suosittu LinkedIn -vaikuttaja ja social Sellingin -puolestapuhuja. Oona toimii kasvuvalmentajana sekä social sellingin ja asiantuntijaviestinnän kouluttajana. Oona kertoo verkostojen rakentamisesta sekä arvoa tuottavasta sosiaalisesta myyntityöstä ja asiantuntijaviestinnästä.

 

2. Oman podcastin rakentaminen - Susanna Rantanen, Emine

Toisen jakson vieraana on Susanna Rantanen työantajabränditoimisto Emineltä. Susanna on pitkän linjan viestinnän ja markkinoinnin yrittäjä ja hänellä on kaksi omaa podcastia. Sasu keskustelee Susannan kanssa podcasteista, ja siitä miten Susanna on itse hyödyntänyt podcasteja oman yrityksen markkinoinnissa ja brändin rakentamisessa.

 

Jakso 1: Business podcastit - Johanna Keppo, Bonfire Agency

Vaikuta-podcastin ensimmäisessä jaksossa syvennytään business podcastien maailmaan. Vieraana kuullaan Johanna Keppoa ajatusjohtajuustoimisto Bonfirelta. Johannalla on laajaa osaamista podcasteihin liittyen ja hän jakaa hyviä vinkkejä mitä tulisi ottaa huomioon podcastin suunnittelussa, tuotannossa sekä markkinoinnissa.
 

 

Vaikuta! -podcastin tulevat jaksot: