Valokuvaus

Kokonaisvaltaisissa tuotannoissa valokuvaukselle löytyy yleensä tarvetta: yritys- ja brändikuvat, mainoskuvat, henkilöstökuvat uusille verkkosivuille tai kuvat sisältömarkkinointiin. Kuvaukset voidaan toteuttaa eri lokaatioissa riippuen halutusta lopputuloksesta. Käytössämme on myös oma studio Smilen tiloissa Kalliossa, jossa voimme kuvata esimerkiksi henkilökuvia. Kuvakerrontamme juuret ovat valokuvassa ja usein kuulemmekin haltioituneita kommentteja tuottamamme sisällön visuaalisesta laadusta.


Panosta kuviin

Valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Yrityksen tai brändin kuviin kannattaa panostaa. Kuvien kautta luodaan nopeasti mielikuvia. Laadukkaat ja hyvin toteutetut valokuvat antavat positiivisen kuvan oli kyse sitten tuotteista, palveluista tai ihmisistä.

Mainoskuvat

Mainoskuvien tehtävänä on rakentaa tuotteen mielikuvaa, kerätä kiinnostusta ja jäädä asiakkaiden mieleen. Mainoskuva on ratkaisevassa roolissa yrityksen mainonnassa. Mainoksen kuviin kiinnitetään yleensä ensimmäisenä huomio, joten niiden suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa. Kuvia suunniteltaessa tulisi myös miettiä kohdeyleisö. Eri tyyliset kuvat toimivat erilaisiin ihmisiin. Mitä olemme tavoittelemassa? Keitä haluamme puhutella?

Yritys- ja brändikuvat

Kuvat ovat yksi osa-alue yrityksen brändimielikuvan rakentamisessa. Vastaanottaja luo mielikuvan yrityksestä nopeasti kuvien kautta, joten laadukkaisiin ja ammattimaisiin kuviin kannattaa panostaa. Kuvilla on huomattava painoarvo eri kanavissa verrattuna luettuun tekstiin, tai siihen mitä kuulemme. Heikosti toteutetut kuvat voivat saada asiakkaat ajattelemaan, että myös tuotteiden ja palveluiden laatu ei ole kovin korkea. Valokuvat jäävät paremmin mieleen, joten mikset panostaisi hyvin toteutteuttuihin ja positiivisesti erottuviin brändikuviin.

Henkilökuvat

Henkilökuvien avulla yrityksestä tulee lähestyttävämpi ja lisäksi ne antavat kasvot yritykselle. Henkilökuvat voidaan toteuttaa joko studiossa, yrityksen tiloissa tai muussa ympäristössä. Kuvat voivat olla tyyliltään virallisempia tai rennompia halutun lopputuloksen ja tarpeen mukaan.

Valokuvaus studiossa

Käytössämme on oma studio Smilen tiloissa Kalliossa, jossa voimme kuvata esimerkiksi henkilökuvia ja tuotekuvia.

Kiinnostuitko?

Tarvetta valokuvaukselle? Soita numeroon 010 83 83 600 tai täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä.