Kuinka
voimme
olla
avuksi?

Tarjoamme näkemyksellistä sisältöä, tarinankerrontaa ja alusta loppuun saakka mietittyä laadukasta toteutusta.


 

Brändäys, suunnittelu ja muotoilu

Tyyliämme on mahdotonta kopioida. Se juontaa juurensa historian alkuhämäriin - aina 80-luvulle saakka. Suunnittelemme teille koko brändin, graafisen identiteetin, mainoskampanjan tai vaikka audiovisuaalisen messuosaston. Kirjoitamme puolestanne kirjan tai melkeinpä matkustamme vaikka kuuhun. Autamme määrittelemään tarpeenne ja keksimme siihen toimivimmat ratkaisut.

 
 

Videotuotanto, animaatio & striimaus

Videotuotanto on loistava ratkaisu niin viestinnän kuin markkinoinninkin tarpeisiin. Tärkeä osa prosessia on särmä, joka saa tarinan tarttumaan. Animaatio puolestaan on värikkyydellään ja vauhdikkuudellaan kiinnostavan sisällön kärkikastia. Sen sovelluskohteita ja jakelukanavia on lukuisia, eikä kerrontamuoto rajoita viestin perillemenoa. Konseptoimme, käsikirjoitamme ja tuotamme tuotannot tavoitteidenne mukaisiksi. Mikäli sinua kiinnostavat animaatiot tai videotuotannot, voit tutustua vaihtoehtoihimme täältä.

 
 

Audiovisuaaliset koulutussisällöt

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä koulutussisältöjä ja tuemme asiakasta digitaalisen oppimisympäristön kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Keinoina voimme käyttää animaatiota, liikkuvaa kuvaa, grafiikoita, kuvituksia, ääntä tai vaikka näiden kaikkien yhdistelmää. Lue lisää ratkaisuistamme täältä.

 

Asiakkailtamme kuultua


Smile otti vastaan ja ymmärsi palautteemme täydellisesti, ja oli kuin he olisivat lukeneet ajatuksemme. Välillä ehdotimme toista ratkaisua, mutta Smilellä oli videotuotannosta loistava ja asiantunteva kokonaisnäkemys ja he saivat meidätkin ymmärtämään. Palaute toimi siis mielestämme kumpaakin suuntaan hyvin, ja tuli fiilis, että videoita tehdään yhdessä.

Satu Aaltonen

VAMK


Projekti eteni jouhevasti. Käsikirjoitusta käsiteltiin yhdessä pariinkin otteeseen, jotta saatiin varmistettua että kaikki tilaajan toivomat nyanssit tulevat huomioiduksi. Smile oli hyvin kärryillä ja sai viestin välittymään juuri sellaisena kuin toivoimme.

Kirsi Gimishanov

STEK


Smile oli ammattimainen kumppani. He kuuntelivat tarpeitamme ja toiveitamme, mutta toivat projektiin vankan osaamisensa ja suosituksensa.

Sari Aapola

Efima