01

Meistä

Smile Audiovisual on monipuolisten sisältöjen suunnittelutoimisto


Olemme tarinankerronnan asiantuntijayritys. Ammattimme on auttaa yritysjohtoa sekä viestintä- ja markkinointiväkeä saamaan sanomansa perille. Verkossa tai kasvokkain yleisönsä kanssa. Kuvaa, ääntä, tekstiä, audiovisuaalisia elämyksiä. Olemme tiivis yhteisö, josta löytyy osaamista luovasta tarinankerronnasta vaativiin digitaalisiin kokonaisuuksiin.


Pitkäaikaiset asiakassuhteemme pohjautuvat luottamukseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin. Työskentelemme ketterästi niin pienissä, kuin suurissakin projekteissa ja vastaamme nopeasti asiakkaan tarpeisiin.


 

 
02

Ota yhteyttä

Helpoiten pääsemme liikkeelle kasvotusten tai etäpalavarin muodossa.


Sovitaan tapaaminen ja käydään läpi tarpeenne. Konseptoimme ja toteutamme sopivan ratkaisun. Saat meiltä niin hyvän tarjouksen, että et voi kieltäytyä.


 
 

Projektin kanssa liikkeelle?


Ostaessasi meiltä tarvittavan osaamisen tarpeenne täyttämiseen, voit olla varma, että saat takuuvarmaa osaamista. Olemme mukana projektin alusta loppuun saakka ja voit nukkua yösi rauhassa. Me olemme täällä sinua varten. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja kerro mitä tarvitset. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja kartoitamme tarpeesi. Voit myös varata meiltä veloituksettoman sparrausajan. Autamme mielellämme! Ole meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeen kautta.


010 83 83 600
myynti@smileaudiovisual.fi