Meistä

Sanna Suomalainen

Marketing and Project Coordinator

Sanna on aktiivinen, energinen ja aikaansaava, ”kaikki järjestyy ja hommat hoituu” -tyyppi. Sannan ollessa mukana tuotannossa, voidaan varmistua siitä, että kaikki osapuolet ovat aina ajan tasalla ja kaikki sovittu tulee varmasti hoidettua - aina aikataulussa. Asiakaslähtöisyys, täsmällisyys ja erinomaiset vuorovaikutustaidot tekevät Sannasta mitä parhaimman tiimipelaajan. Sannassa yhdistyy tekemisen meininki ja rento, mutta pedantti asennoituminen projekteihin.

sanna@smileaudiovisual.fi

Kirsi Latva

Sales Development Manager

Myynnillinen keskushyökkääjä. Kirsi tuntee Smilen tarjooman ja pyrkii aina löytämään asiakkaille parhaat ratkaisut. Audiovisuaalisen viestinnän uusimmat tuulet saavat aina Kirsin pään kääntymään ja sieltä poimitaan keinovalikoimaan parhaat ratkaisut.

kirsi@smileaudiovisual.fi

Santtu Miikkulainen

Director, DOP

Santtu on kovissa liemissä extra chilillä keitetty ja pitkään marinoitu visuaalisen tarinankerronnan kymmenottelija. Pitkä kokemus alalla on tuonut Santulle vankkumattoman ammattitaidon. Santtu aloitti uransa elokuva-alalla valaisijana, jonka jälkeen hän siirtyi kuvaajaksi ja leikkaajaksi spottipuolelle. Santtu on kuvannut, leikannut, käsikirjoittanut ja ohjannut yhteensä satoja videoita, TV-mainoksia ja kuvannut myös tv-ohjelmia. Santun kunnianhimo ja rakkaus alaa kohtaan takaa sen, että hän ei ole jämähtänyt videokerronnan dinosaurukseksi, vaan hän seuraa kärppänä alan uusimpia tuulia ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Kuten me kaikki Smilellä, Santtu on hyvin asiakaspalvelulähtöinen ja varsin mukava tyyppi!

santtu@smileaudiovisual.fi

Topias Airas

Animator, Motion Designer

Topiaksella ei mene sormi suuhun, vaikka toimeksianto olisi monta kertaa monimutkaisempi kuin käyttämänsä ohjelmistot. Vahvuuksia löytyy runsain mitoin, etenkin 3D-maailmoista ja vaikeidenkin aiheiden muuntamisesta helposti ymmärrettävään muotoon. Vahvan työmoraalin ilmentymä. Vapaa-ajallaan harrastaa 3D-mallintamista ja kuluttaa kulttuuria.

topias@smileaudiovisual.fi

Eemeli Loukola

Animator, Illustrator

Eemeli muuttaa minkä tahansa elottoman eläväksi, aineettoman aineelliseksi ja puhaltaa hengettömän henkiin visionäärisen animoinnin ja mielikuvitusrikkaan kuvituksen siivittämänä. Eemeli hallitsee likipitäen kaikki animaatioon ja kuvitukseen liittyvät ohjelmistot paremmin kuin joka-aamuisen parranajon. Kuten me kaikki Smilellä, Eemeli suhtautuu jokaiseen caseen kunnianhimoisesti ja intohimoisesti. Hän on nälkäinen kehittymään omalla osaamisalueellaan, eikä pelkää kovimpiakaan haasteita.

eemeli@smileaudiovisual.fi

Sasu Sorkio

CEO, Video Strategist

Koulutukseltaan Sasu on tekniikan ja näkemyksen hybridi: insinööri, taiteen maisteri. Uran aikana kokemusta on karttunut konseptoinnista ja käsikirjoittamisesta videoiden ja animaatioiden, sekä virtuaalitodellisuuden saralla. Sasu pitää sekä lyhyitä että pitkiä saarnoja videoviestinnän ilosanomasta ja sosiaalisen median autuuksista. Vuosien mittaan hän on kouluttanut suuren määrän viestinnän ammattilaisia. Sasu on myös palkittu Mainostajien rahaston palkinnolla teoksestaan Vaikuta videolla (2019), jonka löydät verkkokaupastamme.

sasu@smileaudiovisual.fi