Audiovisuaaliset koulutussisällöt

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä koulutussisältöjä ja tuemme asiakasta digitaalisen oppimisympäristön kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Keinoina voimme käyttää animaatiota, liikkuvaa kuvaa, grafiikoita, taitavia kuvituksia, ääntä tai vaikka näiden kaikkien yhdistelmää. Koulutusmateriaalista voidaan tuottaa tarpeen mukaan eri kieliversioita kohdeyleisö huomioiden.


Elävöitä yrityksesi koulutussisältöjä

Maailma muuttuu jatkuvasti ympärillämme ja uuden oppiminen on tärkeää alasta riippumatta. Yrityksessä saattaa olla paljonkin tarvetta erilaisille koulutuksille: perehdyttäminen, työturvallisuus, uudet teknologiat, tietoturva, erilaiset kertauskoulutukset sekä tietoa lisäävät verkkokurssit. Myös asiakkaille tarjotaan koulutuksia yrityksen palveluihin ja tuotteisiin liittyen. Omat haasteensa yrityksen koulutusprosesseihin tuo resurssien puute. Audiovisuaalisuus avaa useita mahdollisuuksia koulutussisältöjen parantamiseen ja koulutusprosessien tehostamiseen.
Aluksi asiakas toimittaa meille kirjallisen sisällön, josta konseptoimme ja käsikirjoitamme ehdotuksen valmiille lopputulokselle. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja näiden pohjalta teemme ehdotuksen mikä palvelisi parhaiten tavoitetta. Lopputulos voi olla esimerkiksi interaktiivinen verkkokoulutus, joka sisältää kuvia, tekstiä, puhetta, animaatioita teemoista, joita halutaan tuoda esille tai animoitu videosarja, joka koostuu useasta lyhyemmästä videosta. Vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa yhden pidemmän videon, joka on rakennettu tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Otamme huomioon kohdeyleisön, tiedon määrään ja valitun kanavan, jotta koulutuksesta saadaan kaikki tieto irti. Suunnittelemme ja käsikirjoitamme sopivan konseptin juuri teidän yrityksen tarpeisiin.
 
 

Verkkokoulutukset

Tarjoamme erilaisia verkko-oppimisratkaisuja, jotka ovat räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotamme verkko-oppimiskokonaisuuden valmiille alustalle aina oppimissisällöistä tekniseen totetutukseen.
 

Visualisoitu videokokonaisuus verkko-oppimisen tueksi


Toteutimme Helsingin yliopistolle tunnin pituisen videokokonaisuuden väkivaltaiseen radikalisoitumiseen ja ektremismiin liittyvän tiedon, tietoisuuden ja osaamisen lisäämiseksi joka on suunnattu opetushenkilöstölle. Kokonaisuus koostui viidestä reilun kymmenen minuutin mittaisesta videosta. Opetuskokonaisuuden kuvitukset piirrettiin yksitellen teemaan sopivaksi. Kuvitukset herätettiin eloon motion grafiikan avulla.
 

Työturvallisuus

Työturvallisuuteen panostaminen ei mene ikinä hukkaan. Koulutuksen osana voi toimia videot, animaatiot ja virtuaalitodellisuus. Meiltä saat näitä kaikkia olipa tarpeesi millainen tahansa.
 

Turvallisuuden tehostaminen animaation keinoin

Tuotimme Työturvallisuuskeskukselle tiedon ja informaation välittämisen tarpeisiin 3D-animaatiosarjan, jossa perehdytään työturvallisuuden eri teemoihin. Tärkeää oli kiteyttää keskeisimmät asiat animaatioiden avulla visuaaliseen muotoon.

Videomuotoisen kerronnan etu on se, että sisältö voidaan helposti esittää esimerkiksi vierailijoille tai uusille työntekijöille jo ennen esimerkiksi tehdasalueelle menemistä. Siinä missä perinteisen videon avulla on mahdollista kertoa realistisesti vaaroista, 3D-animaatiolla voidaan esittää myös asioita, jotka perinteisellä videolla olisi kallista tai mahdotonta esittää. Animaatiossa voidaan näyttää esimerkiksi noston vaikutukset selkärankaan tai melun vaikutukset sisäkorvaan. Virtuaalitodellisuudessa henkilö voidaan viedä testaamaan hoksottimiaan, onko työturvallisuusoppi mennyt perille.
 

Perehdytysmateriaalit

Audiovisuaalisuus tarjoaa yrityksen perehdytysmateriaaleihin monipuolisuutta. Uudet asiat jäävät uuden oppijalle paremmin mieleen.
 

Animaatiot osana globaalin organisaation koulutusprosesseja


Tuotimme Cargotecille työturvallisuus-animaatioita. Asiakkaan tarpeena on kouluttaa ja muistuttaa työntekijöitä korkea riskin työtehtävistä ja olosuhteista. Tärkeää oli myös ottaa huomioon videon jakelun laajuus. Jotta globaali käyttö on mahdollista, tulee animaatiosta tuottaa lisäksi useita eri kieliversioita.
 

Kyberturvallisuus

Tietoturvan tavoitteena on suojata kaikkia organisaation toiminnan kannalta tärkeitä tietoja. Tietoturvallisuutta voidaan hallinnoida esimerkiksi tietoturvakoulutusten avulla.
 

Tietoturvan perusteet peruskoululaisille

Animaatio toteutettiin tarpeesta viestiä peruskoululaisille tietoturvan perusteista kohdeyleisölle kiinnostavassa formaatissa. Hauskan ja suorastaan hillittömäksi yltyvän tarinan muodossa opetus menee varmasti paremmin perille.
 

Palvelumme

VideosisällötMeiltä saat koko videotuotantoprosessin yhdestä paikasta. Hallitsemme tuotannon jokaisen kohdan: käsikirjoittamisen, äänittämisen, kuvaamisen ja editoinnin. Käsikirjoittaminen on kiinteä osa tuotantoprosessiamme. Vahvuutemme on kirjoittaa elävää tekstiä puhuttavaksi lyhyelläkin varoitusajalla. Jälkituotanto grafiikasta äänisuunnitteluun ja editointiin tehdään omalla studiollamme.
 

Animaatiot ja kuvituksetAnimaatiossa kerronnan nopeus on omaa luokkaansa. Kuvasta on mahdollista rajata pois kaikki sivuseikat ja keskittyä vain olennaisen näyttämiseen. Näin välitettävä informaatio on terävöitettävissä äärimmilleen, mikä nopeuttaa myös kerrontaa. Konseptoimme, käsikirjoitamme ja tuotamme animaatiot tavoitteidenne mukaisiksi. Kuvituksien avulla voidaan vaivattomasti kertoa ja kuvata asioita visuaalisin keinoin. Samalla tavalla kuin animaatioissa, niin myös yksittäisissä kuvitetuissa kuvissa voidaan pienelläkin budjetilla näyttää hyvin monimutkaisiakin asioita.
 

KoulutuskonseptitSuunnittelemme ja toteutamme erilaisia koulutuskokonaisuuksia yksittäisestä oppisisällöstä laajoihin strategisen tason kokonaisuuksiin. Suunnittelumme alkaa aina tavoitteiden määrittelyllä, joka luo pohjan koko suunnittelutyölle. Suunnittelemme ja toteutamme koulutuskonseptit alusta loppuun asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

BrändäysToteutamme audiovisuaaliset koulutussisällöt ja verkko-oppimiskokonaisuudet yrityksen brändiin ja visuaalisen ilmeeseen sopiviksi. Autamme myös tarpeen mukaan brändäyksessä.
 
 
Projektin kanssa liikkeelle?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja kerro mitä tarvitset. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja kartoitamme tarpeesi. Voit myös varata meiltä veloituksettoman sparrausajan. Autamme mielellämme! Ole meihin yhteydessä puhelimitse 010 83 83 600, sähköpostilla myynti@smileaudiovisual.fi tai lomakkeen kautta.