Yritysvideo

Ennakointi, innovaatiot ja yritysbrändi kietoutuvat tiukasti yhteen. Materiaalia yrityksen tarinalle ja brändille löytyy lähes loputtomasti. Tarinoita voi syntyä nykyisistä asiakkaista, potentiaalisista asiakkaista, yrityksen historiasta, henkilökunnasta, tuotteista tai palveluista.


Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan.

Tee aidosti oman brändisi mukainen yritysvideo

Herätä huomiota. Ei tietenkään kannata tehdä videota, joka mukailee muiden videoita ja pyrkii sulautumaan massaan. Video jos mikä on mahdollisuus astua isosti ulos asiansa kanssa! Voit kertoa yrityksestäsi tai sen tuotteesta myös esittelyvideon avulla. Esittelyvideon sijaan, aihetta voidaan myös lähestyä animaation keinoin.

Välitä yrityksesi sanoma

Videolla yritysbrändin tulisi herättää tunteita ja saada katsoja yllättymään, hymyilemään tai kauhistelemaan. Huumori tosin on yksi käytetyimmistä tunnetiloista brändien sisällöissä. Monet brändit ajattelevat tarvitsevansa hauskoja videoita, mutta kaikki brändit eivät ole hauskoja. Siksi hauskojen tarinoiden sijaan kannattaa kertoa aitoja tarinoita.

Koukuta katsoja yksityiskohdilla ja arvojenne mukaisella tarinalla

Etene esimerkiksi kiinnostavien henkilöhahmojen kautta, joihin on helppo samaistua. Videon tapahtumat voivat linkittyä suurempaan teemaan ja toteuttaa organisaation arvoja omaleimaisilla tavoilla, muillakin kuin hauskoilla. Ja koska piru asuu yksityiskohdissa, tarinallistetun brändivideon tulisi sisältää kiinnostavia yksityiskohtia, joko visuaalisia tai kerronnallisia. Videolla on mahdollista kertoa juuri siitä mitä me olemme, mitä haluamme olla ja mitä me tulemme olemaan. Tarinan tulisi herättää halu kertoa asiasta myös eteenpäin.

Yritysvideolla ideat virtaamaan

Mistä sitten aineksia videoihin voidaan metsästää? Organisaation jäsenet voivat laittaa oman alitajuntansa töihin. On mahdollista hyödyntää esimerkiksi brainstormausta tai improvisaatioteatterista tuttuja tekniikoita. Yksi asia on hyvä tehdä selväksi heti aluksi: pidättäytykää tuomitsemasta, sillä tyhmiä ideoita ei ole. Hulluimmat ideat ovat usein paras lähtökohta luoda jotain uutta.
 
Kiinnostuitko?

Suunnitellaan yrityksellesi yritysvideo, joka vahvistaa brändimielikuvaa ja tavoittaa uutta yleisöä. Soita numeroon 010 83 83 600 tai täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä.