Verkko-oppiminen

Tarjoamme erilaisia verkko-oppimisratkaisuja, jotka ovat räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotamme verkko-oppimiskokonaisuuden valmiille alustalle aina oppimissisällöistä tekniseen totetutukseen. Lisäksi tuemme asiakasta digitaalisen oppimisympäristön kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Interaktiivinen verkkokoulutus sisältää kuvia, tekstiä, puhetta, animaatioita tuotteestasi, palveluistasi tai muista teemoista, joita halutaan tuoda esille monipuolisilla interaktiivisilla verkkokoulutuksilla. Suunnittelemme ja käsikirjoitamme sopivan konseptin juuri teidän yrityksen tarpeisiin.

Verkko-oppiminen

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä koulutussisältöjä ja tuemme asiakasta digitaalisen oppimisympäristön kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Kuvaa, tekstiä, ääntä, videosisältöjä. Tarjoa interaktiivinen verkkokoulutus haluamallesi kohdeyleisölle vaikkapa tuotteistasi, palveluistasi sisäisiin tai ulkoisiin koulutustarpeisiin.

Verkkokoulutuksen käyttökohteet

Verkkokoulutukset on oivallinen keino kouluttaa ihmiset etätyöhön, itsensäjohtamiseen ja tehokkaaseen ajankäyttöön. Niitä voidaan hyödyntää työturvallisuuden käytäntöjen jalkauttamiseen ja niistä muistuttamiseen. Verkkokoulutuksia voidaan myös käyttää läheltä piti -tilanteiden ja onnettomuuksiin johtaneiden virheiden läpikäyntiin ja niistä oppimiseen. Jokaisesta läheltä piti -tilanteesta voidaan luoda oma koulutus koulutuspankkiin ja uudet työntekijät voivat oppia kaikista menneisyyden virheistä – myös tulevaisuudessa.

Interaktiivinen verkkokoulus- tai valmennus toimii myös viestinnän puolella. Esimerkiksi kouluissa ja oppilaitoksia voidaan suorittaa käytäville sijoitetuilta kosketusnäytöiltä tai oppilaat voivat tehdä niitä omilta puhelimiltaan linkin takaa. Valistussisällöissäkin viesti menee tehokkaammin perille, kun pelkän passiivisen kuuntelun sijaan oppilaalta vaaditaan ymmärtämisen osoittamista.

Palvelumme

Koulutuskonseptit

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia koulutuskokonaisuuksia yksittäisestä oppisisällöstä laajoihin strategisen tason kokonaisuuksiin. Suunnittelumme alkaa aina tavoitteiden määrittelyllä, joka luo pohjan koko suunnittelutyölle. Suunnittelemme ja toteutamme koulutuskonseptit alusta loppuun asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

Oppimiseen on olemassa iso liuta erilaisia alustoja ja myös valmiita sisältöjä. Usein yrityksen tarpeet esimerkiksi peryhdytykseen ovat kuitenkin usein vähintäänkin osittain uniikkeja. Tuolloin räätälöity koulutus on ehdottomasti paras ratkaisu. Materiaalin tulee olla hyödyllistä, mutta myös kiinnostavaa. Audiovisuaalisuuden voima puskee esiin juuri tunteiden välittämisen ja muistijäljen pysyvyyden kautta.

Graafinen ja UX-suunnittelu

Meiltä löytyy osaamista käyttöliittymän ilmeen ja UX-suunnittelun osalta. Suunnittelemme visuaaliset käyttöliittymät käytettävyys ja saavutettavuus edellä. Palvelun tulee olla asiakkaan näkökulmasta helposti käytettävä sekä hyödyllinen.

Videosisällöt

Meiltä saat koko videotuotantoprosessin yhdestä paikasta. Hallitsemme tuotannon jokaisen kohdan: käsikirjoittamisen, äänittämisen, kuvaamisen ja editoinnin. Käsikirjoittaminen on kiinteä osa tuotantoprosessiamme. Vahvuutemme on kirjoittaa elävää tekstiä puhuttavaksi lyhyelläkin varoitusajalla. Jälkituotanto grafiikasta äänisuunnitteluun ja editointiin tehdään omalla studiollamme.

Kuvitus ja animaatiot

Animaatiossa kerronnan nopeus on omaa luokkaansa. Kuvasta on mahdollista rajata pois kaikki sivuseikat ja keskittyä vain olennaisen näyttämiseen. Näin välitettävä informaatio on terävöitettävissä äärimmilleen, mikä nopeuttaa myös kerrontaa. Konseptoimme, käsikirjoitamme ja tuotamme animaatiot tavoitteidenne mukaisiksi. Kuvituksien avulla voidaan vaivattomasti kertoa ja kuvata asioita visuaalisin keinoin. Samalla tavalla kuin animaatioissa, niin myös yksittäisissä kuvitetuissa kuvissa voidaan pienelläkin budjetilla näyttää hyvin monimutkaisiakin asioita.

Verkko-oppimisen kirjoitustyökalut

Kirjoitustyökaluja käytetään digitaalisten oppimissisältöjen luomiseen esimerkiksi asiakirjojen luomiseen ohjaajan toimesta ja opiskelijoiden palautteet. E-learning-kirjoitusohjelmiston avulla käyttäjä voi luoda ja käsitellä multimediaobjekteja sisällön aiottuun tarkoitukseen.

Brändäys

Toteutamme verkko-oppimiskokonaisuudet yrityksen brändiin ja visuaalisen ilmeeseen sopiviksi. Autamme myös tarpeen mukaan brändäyksessä.
 
Kiinnostuitko?

Olipa tarpeenne mikä hyvänsä, ota yhteyttä ja suunnitellaan teille juuri sopiva audiovisuaalinen verkko-oppimiskokonaisuus, joka on tyylikäs, kiinnostava ja informatiivinen. Sellainen, joka on hauska suorittaa, mielenkiintoinen katsoa ja jättää pysyvän muistijäljen. Soita numeroon 010 83 83 600 tai täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä.